Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 28-05-2016 08:27:37
Computers & Telefonie

Mijn icoon van firefox verplaatst steeds naar rechts

Hallo 316 , 

probeer deze oplossing eens : 


probeer de standaardgroep met knoppen en werkbalken terug te zetten door in de aanpassingsmodus op de knop standaardinstelling terugzetten te klikken. als dat het probleem niet verhelpt, probeer dan het volgende:



https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-vernieuwen-add-ons-instellingen-herinitialiseren" target="_blank">firefox vernieuwen - add-ons en instellingen herinitialiseren
https://support.mozilla.org/nl/kb/problemen-firefox-door-malware-veroorzaakt-verhelpen" target="_blank">problemen met firefox die door malware worden veroorzaakt verhelpen 


bron : support.mozilla.org 

of deze oplossing : de icoon van je bureaublad of taakbalk verwijderen en in program files\mozilla firefox een nieuwe snelkoppeling maken en deze op je bureaublad of taakbalk plaatsen .