Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 29-05-2016 12:22:45
Auto & Vervoer

Inbouw navigatie

In de meeste navigatiesystemen moet je de volumeknop van de stem harder zetten tijdens het spreken van de navigatieaanwijzingen, dan gaat de radio niet harder.
ik vind de duur van het opstarten erg meevallen want het systeem/de navigatie moet eerst de satellieten zoeken. dat geldt ook voor als u een andere weg neemt dan het systeem voorstelt.
de reactie van @tenormin was overigens zeer terecht. u heeft kennelijk pas achteraf op internet gekeken, als u dat vooraf gedaan had, had u dit systeem mogelijk niet aangeschaft. verder is het misschien minder verstandig om reacties als "dom antwoord" te geven als u hulp zoekt. de reacties hier zijn niet om vraagstellers gelijk te geven en ze daar dan een plezier mee te doen want daarmee zijn ze niet geholpen.
het is al gezegd, lees de gebruiksaanwijzing (nog) eens stap voor stap door.
u kunt anders intussen nog gebruik maken van een gratis navigatiesysteem op uw gsm.