Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 29-05-2016 16:41:15
Auto & Vervoer

Bestuurders airbag audi a3 ontploft spontaan!!

Navraag.....

zou uw rechtsbijstand eigenlijk wel de juiste plek zijn om uw gelijk te gaan halen? die weten vooraf al, dat de beste audi-advocaten gehakt van ze zullen maken, want hier staat wereldwijd teveel op het spel. door het als een éénmalig incident af te doen en niets te vergoeden, worden er op voorhand nu óók geen concessies gedaan. weet u bij voorbeeld zeker, dat niemand ooit in de buurt van de airbag of het besturingssysteem en de kabels heeft 'gesleuteld' en daarvoor de afdekking heeft weggehaald? bij de contrôle is dit nu gebeurd en bewijzen dat niemand heeft gesleuteld zijn niet meer mogelijk. de enige zinvolle manier lijkt mij dus om naar gelijke gevallen te zoeken en daarna nog eens contact met audie op te nemen voor een individuele oplossing, waarbij u zult moeten ondertekenen hier nooit ergens iets over te mogen berichten.

ikzelf ben van mening, dat een airbag altijd moet werken en nooit spontaan mag afgaan. kunnen deze eisen niet vervuld worden, zal in de voorwaarden hierover iets moeten staan zoals: wij wijzen de gebruiker van dit voertuig erop, dat de ingebouwde airbags na tien jaren niet meer op correcte werking gegarandeerd kunnen worden en onze aanbeveling is, om ze door uw dealer te laten vervangen of controlleren....

http://www.spiegel.de/auto/aktuell/jeep-ruft-745-000-autos-zurueck-airbags-koennen-grundlos-ausloesen-a-866344.html" target="_blank">spontane airbags willen we niet...!