Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Er
Er73 - 30-05-2016 21:23:42
Auto & Vervoer

Bestuurders airbag audi a3 ontploft spontaan!!

Dat is zeker schrikken, gelukkig ben je er heelhuids vanaf gekomen.

als je op internet zoekt met 'spontaan ontploffende airbags' kom je al snel het nieuws van 2 jaar geleden tegen waarvoor er een grote terugroepacties was voor toyota, honda, bmw en nog een paar merken, omdat ze allemaal van dezelfde fabrikant kwamen.

wat je mogelijk kan doen is rechtstreeks een mail naar de audi fabriek in duitsland sturen. vaak blijven dit soort verhalen bij de dealer of pon hangen. in duitsland zijn ze nooit zo blij ermee dat er niks mee wordt gedaan of dat hun dit niet horen.
(dit weet ik doordat iemand een keer een probleem met een nieuwe vw had en er met pon ook niet uitkwam en werd afgewimpeld, hij heeft toen rechtstreeks aan vw in duitsland een mail gestuurd en die waren zo boos op pon dat die de opdracht gaven om hem een nieuwe vw te leveren zonder enige extra kosten!)

verwacht uiteraard geen nieuwe audi a3, maar melden kan nooit kwaad. succes!