Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cji

Ach in belgië gaat het nog gecompliceerder, vanuit belgië ontvang je geen schikking met een transactiebedrag, neen ze maken direct een proces-verbaal op als men tien kilometer te hard heeft gereden. je ontvangt een afschfrift van het proces-verbaal met een antwoordformulier om in te vullen.

in mijn geval was men vergeten om de wettelijk vastgestelde corectie van 6 kilomer af te trekken in het proces-verbaal, dus feitelijk voor 4 kilometer als een buitenlandse schavuit (crimineel) te worden behandeld.

i.p.v. de € 60 'onmiddelijke inning' gaat het proces-verbaal naar het parket. de rechtbank kan een boete van € 60 - € 3.000 opleggen.hoe zotter kan het gaan bij de zuiderburen.

had kortstondig 80 gereden waar 70 was toegestaan. bemande camera en tomtom zweeg in alle toonaarden.