Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 03-06-2016 18:13:45
Voeding & Gezondheid

Ouderenmishandeling..................?

o.t.

@zoekster,

u verwijst ts. naar dhr. d. samson.
waarom eigenlijk !!
dhr samson is de partijleider van de pvda en daarmee ook de partijleider van staatssecretaris drs. m.j.van rijn, die volksgezondheid, welzijn en sport onder zijn hoede heeft.
laat deze drs. van rijn nou toevallig die partij vd afbraak staatssecretaris zijn die namens zijn partij de zorg in nederland volledig aan het afbreken is en helaas lukt hem dat aardig.
de ouderen lopen niet voor niets weg bij de deze volkspartij, althans dat was het vroeger.
tegenwoordig maken ze zich drukker over het winnen van zieltjes bij de zgn. nieuwe nederlanders aangezien die nog niet zo in de gaten hebben welk een misselijkmakende partijleider en meelopers er achter die partijnaam schuilgaan. 
m.a.w. bij deze regeringspartij(en) moet ts. zeker niet zijn.

dit is mijn mening over de huidige pvda, waaraan ik overigens meer dan 50 jaar mijn steun aan heb gegeven, maar waar ik inmiddels wel mee ben gestopt..
iedereen zal en mag hierover natuurlijk een eigen mening hebben, want dat is de democratie ten top.  (|)