Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 04-06-2016 09:31:08
Voeding & Gezondheid

Ouderenmishandeling..................?

In duitsland hebben onderzoeksjournalisten 30.000 pflegeheime jarenlang onderzocht en gaan daarover volgende week berichten. een verzorger schat, dat wanneer de bestaande regels aangehouden moesten worden, ca. 80% van de huizen gesloten zouden moeten worden. een grote aanklacht is o.a. dat er nog steeds kamers aangeboden worden met twee of drie bedden. gekwalificeerd personeel tekort en hoge prijzen voor ondermaatse prestatie is de volgende klacht. houd de pers en tv in duitsland dus in de gaten en trekt vergelijkingen met nederland.

ik heb kort geleden eens een proefpakket diepvriesmaaltijden besteld bij een groot bedrijf dat op de website aangeeft vooral aan verzorgingstehuizen te leveren........de vraagsteller heeft gelijk, ook dat is absoluut niet te vreten!

de aanklacht is een waarschuwing tegen mooie statistieken maar toenemend andere toestanden in de praktijk. verzorgen van gasten mag niet toenemend aan vrijwilligers en leerlingen overgelaten gaan worden.