Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 05-06-2016 18:12:31
Voeding & Gezondheid

Ouderenmishandeling..................?

@ex-haagse harrie,

helaas slaat u de plank volledig mis met uw bewering dat een staatssecrataris het beleid van een minister (van hetzelfde departement) zou volgen.
een staatsecretaris is nl. zelf volledig verantwoordelijk  voor de uitvoering van de aan hem/haar toevertrouwde portefuille(s).
hij/zij is alleen directe verantwoording verschuldigd aan de tweede- en eerste kamer.
en daarmee staat dus onomstotelijk vast dat deze pvda staatssecretaris ten volle verantwoordelijk is voor afbraak van het sociale zorgstelsel.
hij wordt hierbij wel gesteund door de beide regeringspartijen en de kleine christelijke partijen (heb uw naasten lief).
blijkbaar heeft u er behoete aan om degene die mede verantwoordelijk is voor de situatie waarin u zich bevindt en waarover u hier meent te moeten klagen, een hand boven het hoofd te houden omdat het een pvda politicus is.
als u van mening bent dat deze staatsecretaris niet verantwoordelijk is voor het gevoerde afbraak beleid dan zult u leidzaam moeten toezien hoe het u vergaat, hoe vervelend dit ook mag zijn, en moet u daar vooral niet meer over klagen.

ik wens u het allerbeste, vr.gr.  mein33