Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 08-06-2016 15:16:29
Computers & Telefonie

Welke proecessor is beter mediathek of qoulcom bv snapdragon 410
in smartphone. bvd

het gaat niet alleen om de cpu (processor) maar ook om de grafische processor en welke resolutie de beeldscherm heeft.


een goedkopere telefoon heeft meestal ook een goedkopere processor aanboord en de scherm is dan ook niet de allerbeste maar als u alleen facebook of whatsapp gebruikt dan heeft u echt geen te dure telefoon nodig.


maar goed en goedkoop is deze http://nl.hardware.info/product/316567/motorola-moto-g-2015-8gb-white" target="_blank">http://nl.hardware.info/product/316567/motorola-moto-g-2015-8gb-white (de zwarte is de zelfde en kost €1.50 meer) 
als u geen ultra hd films wilt bekijken of zeer goede foto`s wilt maken (al zijn ze best wel goed) dan is deze echt een topper en wilt u een andere telefoon? kijk dan eens op de site ze testen daar zonder rekening te houden met fabrikanten en worden ook niet zoals andere vergelijking sites gesponsord door ze en dus 100% onafhankelijk.