Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mn
mnb - 04-07-2016 12:45:08
Auto & Vervoer

Cji

Dag dankomail,
persoonlijk vind ik het logisch er administratie gerekend worden. immers iemand zonder auto hoeft niet op te draaien voor de kosten die er voor uw overtreding gemaakt worden. de hoogte en de jaarlijkse verhoging daarvan zijn naar mijn idee redelijk gelijk aan andere al dan niet commerciële instellingen.
wat ik overigens wel heel kwalijk vind is de luxe van de kantoren van het cjib. welgeteld koste het nieuwe design interieur 1,7 miljoen euro. zie onderstaande link voor de boosmaker van de dag
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/07/fred_teeven_je_bent_een_smerige_dikke_nonvaleur.html" target="_blank">http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/07/fred_teeven_je_bent_een_smerige_dikke_nonvaleur.html
dat u een boete krijgt voor 3km te hard krijgt betekend dat u minimaal 6km te hard heeft gereden. er gaat tot 100kmph immers een correctie van 3 km af. eens moet er een grens getrokken worden en dat is bij de maximale toegestane snelheid plus 3km correctie bij 0tm 100km en 4km bij 101 tm130km, enz enz. als u het daar niet mee eens bent moet u niet te hard rijden..