Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 11-07-2016 16:09:16
Voeding & Gezondheid

Tand correct

De tarieven in nederland: https://vergelijkmondzorg.nl/tandartstarieven/tandartstarieven-2016/#viii" target="_blank">https://vergelijkmondzorg.nl/tandartstarieven/tandartstarieven-2016/#viii
de tarrieven van tandcorrect in nederland liggen een stuk hoger waardoor de tarieven in turkije via deze organisatie veel lager lijken. met de tarieven van turkije is dan niet veel verschil in vergelijking met de tarieven in nederland: http://www.tandcorrect.nl/tarieven/" target="_blank">http://www.tandcorrect.nl/tarieven/  waarbij dan de kosten van de reis, verblijf e.d. nog erbij komen.
met eventuele klachten heeft u dan een probleem, met reparaties, en vooral als u kiespijn zou krijgen. immers soms moet je dan een paar keer terug komen. u zou dan ook de tijd moeten hebben om een paar keer naar turkije te moeten reizen of om alsmaar naar delft toe te moeten.
misschien is het een beter idee om eventueel voor de tandarts extra bij te verzekeren, dan bent u waarschijnlijk voordeliger uit en is het allemaal eenvoudiger te doen en in principe zonder risico's en bij uw eigen tandarts.
zelf zou ik voor dergelijke zaken niet naar turkije of andere landen gaan.