Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 17-07-2016 13:31:07
Auto & Vervoer

Autoverzekering schadevrije jaren

Hallo ischut , 

wat gebeurt er met mijn schadevrije jaren als ik schade heb?


voor elk jaar zonder schade bouw je een extra schadevrij jaar op. heb je wel een keer schade en claim je die bij je autoverzekering? dan denken veel mensen dat ze een schadevrij jaar omlaag gaan. helaas is dat niet het geval. gemiddeld genomen ga je namelijk vier of vijf schadevrije jaren omlaag. omdat je met minder schadevrije jaren meer premie gaat betalen, kan het bij een kleine schade slim zijn om de schade zelf te betalen. zo voorkom je dat je premie omhoog gaat.


lees meer over http://weblog.independer.nl/autoverzekeringen/schadevrije-jaren-en-terugval/" target="_blank">terugval bij schade en over het wel of niet http://weblog.independer.nl/productnieuws/alles-over-schadevrije-jaren-kleine-schade-claimen-of-toch-maar-niet/" target="_blank">claimen van een kleine schade. 

bron : independer.nl 

lees ook dit eens : terugval schadevrije jaren vanaf 2016 overal gelijk . klik op de rode regel .

https://www.independer.nl/autoverzekering/info/schade/bonus-malus-ladder/verandering-2016.aspx" target="_blank">https://www.independer.nl/autoverzekering/info/schade/bonus-malus-ladder/verandering-2016.aspx