Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 17-07-2016 19:48:26
Computers & Telefonie

Wat is een zepto file

Speciaal voor gompy2, die hier blijkbaar nog nooit van gehoord heeft, maar zeker ook belangrijk voor veel anderen die windows 10 gebruiken en meer dan voldoende vrije schijfruimte op de pc hebben:
hier een link naar een pdf document over systeembeveiliging (dat is dus wat anders dan systeemherstel!).

lees hoe je in windows 10 de systeembeveiliging aan kunt zetten en hoe dan niet alleen de systeembestanden, maar ook persoonlijke bestanden opgeslagen worden als een back-up in herstelpunten. hier staat ook exact beschreven hoe de persoonlijke bestanden weer uit een herstelpunt gered kunnen worden.
systeembeveiliging gaat wel ten koste van de prestaties van de pc en bezet vrij veel schijfruimte.

link: https://www.startnederland.nl/help/pdf/w006-windows-10-systeembeveiliging-inschakelen.pdf" target="_blank">https://www.startnederland.nl/help/pdf/w006-windows-10-systeembeveiliging-inschakelen.pdf