Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joskaa - 18-07-2016 13:31:51
Auto & Vervoer

Autoverzekering schadevrije jaren

Het is heel vervelend. als je zelf de schade voor je rekening neemt ben je 1000 euro excl btw kwijt; je zou nog even kunne rondshoppen of je elders voordeliger uit komt.
wat de premie betreft als je claimt bij je eigen verzek.mij- : geen 1000 euro te betalen en bij de meeste verzkeringsmij-en ga je wel terug naar een lagere trede maar blijft de max. no-claimkorting nog steeds gelden. omdat je al 28 jr schadevrij rijdt zal dat bij jou ook het geval zijn.
wel zou het dan dubbel pech zijn als je op korte termijn een 2de aanrijding krijg die wél eigen schuld is dan kelder je zo ongeveer naar 0% of bijna geen no-claim'.
zou zelf kiezen voor het eerstgenoemde. helaas zelf de rekening betalen maar eest rondshoppen of het niet goedkoper kan.
reparatiebedrijven rekenen vaak 2 soorten prijzen: verzekeringsprijzen en lagere bedragen als je aangeeft dat de schade voor eigen rekening komt. ik denk dat het de moeite loont elders je licht op te steken. succes.