Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 24-07-2016 13:05:48
Computers & Telefonie

Spatiebalk.wektniet.kan.iemand.mij.helpen.

Het meest voor de hand liggend is inderdaad dat er iets onder zit.

dit is wat een fabrikant erover schrijft:
zet de computer uit en trek de connector van het toetsenbord uit de computer. houd het toetsenbord ondersteboven en schud er voorzichtig mee. de meeste kruimels en het meeste stof valt eruit. neem een spuitbus met samengeperste lucht en spuit rond de toetsen. neem vervolgens een wattenstaafje en bevochtig dit met reinigingsalcohol. het watje moet vochtig zijn, maar niet nat. veeg met het wattenstaafje rond buitenrand van de toetsen. veeg over de bovenkant van de toetsen. als u een laptop hebt, volg dan dezelfde procedure, maar wees extra voorzichtig met uw apparaat. voer deze procedure elke maand uit. sluit wanneer u klaar bent het toetsenbord weer aan en schakel uw computer in.
http://www.dell.com/support/article/be/nl/bedhs1/sln115351#issue0_15" target="_blank">http://www.dell.com/support/article/be/nl/bedhs1/sln115351#issue0_15

mijn ervaring is dat het gedeelte over ondersteboven houden meestal al voldoende is. maar dat kan ook aan het type toetsen liggen.
mocht het niet lukken om het op te lossen, dan kunt u ook een los toetsenbord aansluiten. die zijn al te koop vanaf €10,-.