Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 26-07-2016 00:13:09
Voeding & Gezondheid

Moet ik het barbecue rooster inwrijven met olie zodat het vlees niet plakt?

Ik zou boter gebruiken, als ik er al aan denk om rekening mee te houden.
makkelijker ff met een blok boter over de spijltjes te gaan en ook nog eens lekkerder ;)
voor diegene die nog altijd die fabeltjes rondom cholesterol, verzadigde vetten ed geloven:
https://www.youtube.com/watch?v=sgigxfidajo" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=sgigxfidajo

het helpt natuurlijk ook om het rooster eerst goed op temperatuur te laten komen voordat je er wat op legt.
https://www.caseroshopping.nl/bbq-aluminium-grillschalen-4stuks?utm_source=besteld.nl&utm_medium=referral&utm_campaign=besteld.nl-flatfee" target="_blank">grill bakjes zijn ook een optie, persoonlijk vind ik dat ze doorgaans te duur aangeboden worden voor een wegwerp product.