Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 26-07-2016 17:28:43
Vrije tijd & Tuin

Bomen

Voordat het gaat over aansprakelijk stellen, lijkt me dat er een stukje aan vooraf gaat.
misschien kunt u de gemeente bellen, en gewoon rustig vertellen wat er aan de hand is, en of ze u kunnen helpen het probleem op te lossen. vraag eens wat het beleid in dit soort gevallen (van overhangende takken) is, en of deze bomen bij een volgende snoeibeurt 'meegenomen' kunnen worden.
stel dat dat nog even een poosje duurt, misschien heeft de gemeente dan een tip m.b.t. het inschakelen van (vrijwillige) hulp voor wat opruimwerk als u dat zelf niet kan, en ook niemand uit uw netwerk daarvoor kan vragen. misschien is er wel een vrijwillige hulpdienst in uw gemeente.
pas als u er in gewone gesprekken met de ambtenaren van de afd. groen(onderhoud) niet meer uitkomt, en als ook een brief naar het college van b&w, de raadscommissie groen en event. zelfs de gemeenteraad op geen enkele manier tot resultaat leidt, zou ik gaan denken aan iets als aansprakelijk stellen, maar dan moet je wel even precies weten hoe e.e.a. juridisch in elkaar steekt, zodat je geen modderfiguur slaat.

veel succes!
(en laat event. nog eens weten hoe het afgelopen is)