Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 26-07-2016 23:14:07
Computers & Telefonie

Wie heeft redelijk alternatief voor ziggo, kpn levert hier meer niet dan wel.

@akkerdistel,
wat is dat toch die verheerlijking van glasvezel. wat gaat het ons brengen. bij een up/down van 500/500 slaan 95% van alle harde schijven vast, die kunnen veel minder mb's schrijven als de 62,5mb die er binnenkomt. mensen weer boos, want toen ik kpn,ziggo,xs4all, tele2 had deed mijn computer het wel gewoon.
bij dit soort snelheden is een i5 (liever i7) met voldoende geheugen en ssd's een noodzaak. niet iedereen wil opnieuw in dit soort apparatuur investeren.

dan even naar ts, in nederland zijn er feitelijk maar 3 opties, kabel (meestal ziggo) glasvezel (reggefiber bijv.) adsl (in meerdere varianten) maar eigenlijk altijd over kpn kopernetwerk, hieronder zitten alle aanbieders zoals xs4all, tele2, telfort, online, vodafona enzovoort. 
diewilik