Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 27-07-2016 12:28:14
Computers & Telefonie

Laptop scherm bij opstarten licht, 5 minuten later donker

zorg er wel voor dat je de ventilator regelmatig schoon maakt.


haren en stof worden aangetrokken door de warmte die aangetrokken worden en als je die niet optojd schoonmaakt dan kan je laptop op een gegeven moment zijn warmte niet meer kwijt en ook dan wordt je laptop traag en kan zelfs de geest geven.


je kan een bus perslucht nemen maar dan heb je veel kans dat je de stof en haren naar binnen blaast dus de stofzuiger gebruiken.


zorg er wel voor dat je de laptop eerst uitzet daarna gewoon proberen om de stof en haren weg te krijgen en als er iets uit de rooster komt meteen weg halen.


zet wel voor de zekerheid een zakdoek of een ander stukje stof op de pijp van een stofzuiger dat voorkomt dat je krassen veroorzaakt of een kleding mond waar van dat rode stof op zit.