Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 27-07-2016 18:01:32
Vakantie & Reizen

Hebben jullie de test van travelbird over de strandkosten

@johan bolijn,

nergens langs de nederlandse kust, incl. ameland, hoeft er voor het betreden van het strand betaald te worden.
al met al kost een dagje strand, exclusief alle opties die je er aan wilt hangen, dus helemaal niets !!!!!!
als amelander zou u dat moeten weten.

uiteindelijk bepaald de strandbezoeker zelf of er consumpties en ander zinvolle en/of onzinnige zaken worden afgenomen en kan je het net zo duur maken als je maar wil.
de door u aangegeven tarieven geven slechts een indicatie van wat je zou moeten betalen als je alle aangegeven zaken zou consumeren.
ga eens te rade bij de middenstand op ameland over de tarieven die zij hun bezoekers in rekening brengen, aangezien de berekende tarieven tot de score van de "strandprijsindex" leiden.
je zou bijna gaan denken dat er op ameland een paar flinke zakkenvullers onder de middenstanders zitten die de gemiddelde prijzen flink opdrijven ;-))
een gemiddelde strandbezoeker maakt zich overigens helemaal niet druk over dergelijke "strandprijsindexen" maar gaat simpelweg genieten van een gezellig dagje uit, ook op ameland.
daar is het overigens goed vertoeven, zo weet ik uit eigen ervaring.