Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 27-07-2016 20:51:20
Vakantie & Reizen

Hebben jullie de test van travelbird over de strandkosten

Ik vind die prijzen helemaal niet overdreven hoog. bestel dat alles eens op een terras (of café, lunchroom etc.) ergens in nederland of een of ander buitenland, dan zal er geen of nauwelijks verschil zijn.
verder hoeft men, zoals al is gezegd, helemaal niet dat alles te bestellen, maar kun je het zelf meebrengen, behalve het ijsje. ook lijkt geen rekening gehouden te zijn met de verschillende levensstandaarden in de betreffende landen.
verder gun ik die mensen zoveel mogelijk verdiensten. immers het is maar een korte periode dat het weer mooi genoeg is om naar het strand te gaan, als er al geen slecht jaar is en dat men geld kan verdienen. ik vind dat als vergeleken wordt met de tropen of andere warme landen het "onderzoek" niet zo deugen, want daar is het vrijwel altijd strandweer en zijn er het hele jaar dergelijke inkomsten.
en: wie leest zulke onzin nu en nog meer: wie trekt zich daar iets van aan?
u maakt nu zelfs anti-reklame door hier aandacht aan te besteden.....