Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lida2
lida2 - 28-10-2005 21:00:00
Computers & Telefonie

Draadloos veilig?

hoi.


ik heb ook een laptop met een draadloos modem en heb ook adsl bij het net. ik weet niet of je toevallig de speedtouch 580, 120 g hebt, daar weet ik alles (?????) van af.


als je in je internetbrowser je modem opent (het ip adres ervan) dan kom je in je modem. als je dan bij wireless kijkt kun je zien welke beveiliging je hebt. als hij de 2e of 3e beveiliging aangeeft is het goed. je modemlampje wlan moet oranje of groen branden als je een beveiliging hebt. brandt hij rood dan heb je geen beveiliging. dan moet je hem instellen. als dat zo is, laat het even weten dan zal ik je vertellen wat je moet doen. je mag me ook prive mailen als dat handiger is (lida5@hetnet.nl). ik weet dus alleen hoe dat bij de speedtouch 580 moet hoor.


op je 2e vraag weet ik geen antwoord.


groetjes van lida