Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 29-07-2016 00:31:00
Winkels & Webshops

Ikea onveilig traphekje en nachtlampje

Zet uw klacht eens bij klacht.nl, daar lijkt ikea actief te zijn.
net zo principieel als u geen auto rijdt/heeft/geen rijbewijs heeft is het natuurlijk zaak om volgens datzelfde principe niet collega's, buren etc. wél de auto voor u te laten gebruiken (en zeker niet zonder kosten voor u).
u hoeft natuurlijk anders ook helemaal niet met 2 kleintjes en het spul naar ikea, maar de kinderen kan vast wel even op gepast worden en er is vast ook wel een partner. .
ik ben het met u eens dat ikea dat anders zou kunnen doen met een terugroepactie, en misschien komt wel een oplossing via klacht.nl, tegelijk vind ik dat u nogal overdrijft en dramatisch doet. ook andere bedrijven hebben weleens om een of andere reden een terugroepactie waarbij doorgaans het product bij de winkel ingeleverd moet worden.
voor zover ik het lees heeft u niet echt een vraag in deze rubriek vraag & beantwoord, maar lijkt het er meer op dat u ergens wilt mopperen en vervolgens bent u niet te spreken over de reacties. iedereen mag natuurlijk zelf bepalen hoe hij/zij reageert, dat is niet aan u, en misschien roept u wel de door u niet gewenste reacties op.
kijk eens hier: http://www.klacht.nl/ikea/" target="_blank">http://www.klacht.nl/ikea/