Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 30-07-2016 17:58:33
Auto & Vervoer

Storing/defect stuurbekrachtiging

@ahrend,

even afgezien van uw directe vraag, wil ik u er op attenderen dat uw autoverzekeraar en/of de autoverzekeraar van de tegenpartij bij een aanrijding wel eens heel erg moeilijk en/of vervelend kan gaan doen mocht blijken dat uw auto (al een langere tijd) een technisch mankement aan de stuurinrichting heeft.
eveneens als blijkt dat u reeds langer van dit mankement op de hoogte was (en dat bent u wel) en (bewust) niet tot reparatie bent overgegaan.
dit mankement zal zich simpel openbaren mocht er een technisch onderzoek plaatsvinden door de politie alsgevolg van een aanrijding.
men kan u, op grond van dit technisch mankement, aansprakelijk stellen voor de schade die u anderen toebrengt (ook als het ongeval niet direct uw schuld is) en ook de schade aan uw eigen voertuig niet vergoeden.

vr.gr.  mein33