Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 30-07-2016 22:48:17
Computers & Telefonie

Vodafone ook niet thuis

Uw schoonouders stappen over van 'kabel'televisie naar televisie via internet. maar hebben niet bedacht dat als je tv-signaal via internet gaat, je ook een internet-aansluiting bij je tv moet hebben. hoe dan ook, de oplossing is best eenvoudig. u hoeft geen kabels te trekken, u hebt alleen twee adapters nodig (één bij het modem, één bij de tv) waarmee u het tv-signaal via het stopcontact doorzet. even googlen op 'tv signaal via stopcontact'. scheelt een hoop getrek aan kabels.
als er geen inkomend signaal is op het isra-punt, dan heeft de (vorige) bewoner of eigenaar dat punt onklaar gemaakt of vodafone heeft uw schoonouders nog niet aangesloten. dat laatste zou vodafone zelf kunnen controleren.
zoals in de uitleg van vodafone staat, heb je per tv een kastje nodig. je kunt niet het signaal bij binnenkomst splitsen naar drie verschillende kamers/tv's. maar dat weten uw schoonouders, want dat staat duidelijk uitgelegd.
overigens vind ik de toon die u hier aanslaat wel heel aanmatigend.