Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 31-07-2016 11:12:00
Auto & Vervoer

Storing/defect stuurbekrachtiging

@zoekster,  als ik het goed begrijp ( en waarschijnlijk is dat niet zo)  moet iedere consument afstand doen van zijn/haar garantie op 2e hands auto's en zo dus geld besparen, om vervolgens gewoon garantie te kunnen claimen. 
wat mij hierin verbaast is dat de bovag toch vast een paar juristen in dienst heeft die dit uitgezocht hebben. daarnaast vind ik maar dat is persoonlijk als je bewust afstand deed en je dat financieel gewin opleverde dat je dan bewust je risico neemt en dus niet terug zou moeten kunnen vallen. 
als dit in de praktijk wel blijkt te werken zou ik als bovag al mijn dealers oproepen de auto's 1000 euro duurder te maken standaard inclusief de garantie, dan ben je als consument duurder uit heb je altijd garantie maar is er geen keuze meer voor een besparing. 
diewilik