Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 01-08-2016 20:36:45
Computers & Telefonie

Hoe fimpjes beveilgen die ik op youtube zet.

@diumenge,


 


het lijkt mij, maar ik kan er naast zitten, dat de vraagsteller wil dat zijn filmpjes zijn te beveiligen omdat ze door anderen worden gebruikt op youtube..


 


het lijkt mij, maar ik kan er naast zitten, dat de vraagsteller mogelijk wil dat er aan zijn filmpjes logo's of teksten toegevoegd kan worden, opdat ze voor anderen minder aantrekkelijk worden om gebruikt te worden op youtube..


 


het lijkt mij, maar ik kan er naast zitten, dat ik daar ook antwoord op gegeven heb, het is niet mogelijk op youtube filmpjes te beveiligen, èn ja, het is mogelijk om logo's of teksten toe te voegen aan filmpjes.....


 


het lijkt mij, maar ik kan er naast zitten, dat ik daarom duidelijk aangegeven heb wat wél de mogelijkheden zouden kunnen zijn als hij toch filmpjes op youtube wil zetten maar het anderen moeilijk wil maken om ze te gebruiken, hij kan ze dus ook alleen laten zien aan mensen die een link hebben of toegestuurd krijgen, áls ts dat wil tenminste, en dat zijn dus de mogelijkheden die ik aangaf.


 


een optie kan ook zijn, en die is al genoemd, melden.


de booswicht geeft het filmpje dan een andere naam en het filmpje is verdwenen in de anonimiteit.


 


het lijkt mij, maar ik kan er naast zitten, dat het voor de gemiddelde lezer toch duidelijk moet zijn wat de bedoeling van mijn reactie was...
voor @diumenge dus schijnbaar niet.