Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 11-08-2016 11:38:09
Computers & Telefonie

Spellingcorrectie vr.&b.

@ edrick3. mij interesseert óók de gedachte achter de door u gestelde vraag. met een spelcorrectie voelen zich gebruikers die graag een vraag willen stellen zekerder en wordt dit medium wellicht laagdrempeliger, hetgeen een positieve marketingfactor voor kassa en de redactie van v&b zou kunnen zijn. de aanname dat het voor eigen gebruik zou zijn is daarom ook mogelijk te lichtvoetig? misschien twijfelt ook even aan uw geheugen of er ooit toch een spellingscorrectie was? met het markting-argument kan men beslist de redactie benaderen. ikzelf loop er niet warm voor.......!

@marita5. deze topic verwijderen? zou niet erg slim zijn van de redactie in eigen zaak.....maar best mogelijk, dat dit gebeurd zodra de meeste antwoorden binnen zijn.