Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 19-08-2016 10:30:16
Voeding & Gezondheid

Kan ik jumbo supermarkten aansprakelijk stellen voor mijn afgebroken kies?

Het `bewijsmateriaal` ligt in het riool.......

nee, u heeft geen kans op vergoeding, óók niet met een stukje bot! een stukje bot is bij de vleesverwerking niet te vermijden en er kan niet van nalatigheid gesproken worden. een onderdeel van een machine of mes/zaag zou u meer kansen hebben gegeven en ook dàn moet u voor 100% vervanging kunnen aantonen dat uw kies 'nieuw' was. in dit geval moet jumbo op zijn beurt weer bij zijn leverancier een klacht indienen. met de verpakking en de jumbo-documentatie is de slachter wèl te herleiden. best mogelijk dat jumbo de slachter 'aanpakt' met uw klacht als bewijs, maar daar heeft de consument niets aan.

het zou netjes zijn van jumbo om u nog een bericht te sturen. met een kortingsbon lopen zij het risico, dat iedere tandbeschadiging geclaimd zal gaan worden. helaas zijn alle kosten dus voor ú!