Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
don.quichot7 - 19-08-2016 16:51:12
Auto & Vervoer

Wk-occasions zijn oplichters. lang verhaal maar wat moet ik doen

Goedemiddag, wk occasions is een voortzetting van de prins occasions, dit is inderdaad tuig, ik heb ook een slecht ervaring met hun.
ik had er destijds gelijk een advokaat op gezet maar deze kon weinig uitrichten. het enige wat je aan dit soort bedrijven kan doen hen zoveel mogelijk op internet benoemen en anderen waarschuwen. dit bedrijf koopt zijn auto's in duitsland in en knappen de auto's een beetje op en verkopen ze vervolgens als een ''goede auto''. er wordt gerommeld met km standen enzz.. je auto, via hun, laten repareren  heeft geen zin, zij hebben geen professionele monteurs in huis en rommelen maar een beetje raak (ik spreek uit eigen ervaring) advies: neem je verlies of probeer je auto te verkopen!