Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

An
AnneliesvanBloois - 22-08-2016 14:51:48
Voeding & Gezondheid

Wie draagt op voor de extra kosten m.b.t. het niet kunnen leveren van medicijnen?

ik ben het helemaal met u eens, mirjam kouwenberg.  door een fout van de producent moet de patient gedwongen kosten betalen, dat is vokomen onrechtvaardig. 


het maakt niet uit of eigen risico ivm met andere dingen wel of niet opgaat, het is voor mij een principekwestie.


nadat ik ook gedwongen overgestapt ben van thyrax naar levothyroxinenatrium heb ik eerst op de dokterspost gezeten omdat mijn hart op hol sloeg. daarna is de dagdosis langzaam opgebouwd, maar lange tijd te laag geweest met alle klachten van dien. uiteindelijk ben ik nu, na een half jaar, goed ingesteld. in de tussentijd is er 3x extra bloedonderzoek gedaan en zijn er bij de apotheek kosten gerekend ivm uitgifte nieuw medicijn. 


alle lichamelijke ellende is al ontzettend vervelend, maar dat je dan ook zelf nog voor de extra kosten moet opdraaien vind ik wel zo enorm frustrerend!


de zorgverzekeraar staat in z'n recht, het landelijk meldpunt zorg kan hierover geen advies geven of verwijzen naar een andere instantie, en de producent hult zich in nevelen.  
er zijn duizenden mensen die hier mee te maken hebben, maar de producent komt er zo mee weg.  


ik ben echt enorm gefrustreerd hierover.

annelies van bloois