Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 26-08-2016 16:12:52
Vrije tijd & Tuin

Zwembad besteld en betaald maar wordt niet geleverd, hebben ons bad verkocht

Het is heerlijk weer, wat betekend dat de zwembaden als zoete broodjes over de toonbank gaan. het is best aannemelijk dat er meerdere bestellingen achter elkaar binnen komen. ook de verkoop in de winkel gaat gewoon door. als er simpelweg meer bestellingen binnenkomen dan dat er voorraad is houdt het een keer op.

daarnaast is het bedrijf eind vorige maand getroffen door een zeer grote brand waardoor de voorraden ook een stuk minder kunnen zijn. het nabestellen van zwembaden is nu ook erg lastig omdat iedereen nu zwembaden wil hebben.

het is jammer maar helaas, maar met deze temperaturen kan het voorkomen dat je misgrijpt. het was wel netter geweest dat ze een belletje of een mailtje hadden gedaan dat er geen voorraad meer was.