Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 26-08-2016 16:32:21
Computers & Telefonie

Bent u ook benadeeld door vodafone met ontbindingsvoorstel om ontbreken dekking?

Ik begrijp u niet helemaal. vodafone biedt u drie opties, welke alle drie best redelijk zijn. u hebt bij vodafone een telefoon op afbetaling en een abonnement gekocht. u kunt in alle redelijkheid niet verwachten dat als u het abonnement opzegt dat dan de andere afspraak ook vervalt.
ik weet niet wat ouder is, uw laatste verlenging (met het nieuwe toestel) of uw seizoensplaats, maar u had bij de laatste overeenkomst toch rekening kunnen houden met de eerdere? oftewel een standplaats uitzoeken waar vodafone wel dekking heeft (op basis van de dekkingskaart). of een abonnement nemen bij een provider die wel dekking heeft op de seizoensplaats.
of u gaat op één van de drie opties van vodafone in. of u neemt de tip van scherpslijper ter harte. of u berust in uw situatie en stopt met klagen. stop in ieder geval met het uitgangspunt dat uw wil ook wet is. want dat is niet zo.
(ik weet dat dit niet een door u gewenst antwoord is, dus dat hoeft u niet meer kenbaar te maken)