Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 26-08-2016 17:53:27
Computers & Telefonie

Bent u ook benadeeld door vodafone met ontbindingsvoorstel om ontbreken dekking?

Naar mijn indruk maakt u er nogal een drama van, een uitgebreide proza waarbij zelfs de omstandigheden van uw ouders genoemd worden. volkomen irrelevant. u weet van de slechte bereikbaarheid daar van vodafone en dat je dan maar beter kpn kunt hebben. u "heeft liever" vodafone.
mij lijkt dan dat die bereikbaarheid daar minder belangrijk is dan u hier meldt. immers met een oud mobieltje en een voordelig prepaid kaartje van een provider die via het kpn netwerk werkt bent u bereikbaar. het is maar hoe belangrijk u die bereikbaarheid vindt en hoe snel dat moet zijn.
op dekkingskaarten is ook te zien waar wel en waar geen bereik is. en natuurlijk moet u een toestel betalen dat u op afbetaling koopt als u dat contract voortijdig beƫindigd. ik vind dat vodafone prima voorstellen doet. uw "geleden schade" zie ik nergens.
u was dan zeker een van de eerste klanten van vodafone als u al 20+ jaren er klant bent en met het eerste mobieltje in nederland? overigens doet hoe lang u ergens klant bent er natuurlijk ook niet toe.