Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 29-08-2016 22:36:38
Computers & Telefonie

Ik kan met google niet on line komen.

U heeft al vanaf het prille begin problemen met deze laptop als ik uw vragen bekijk. daar staat ook tussen dat er allerlei problemen waren toen e.e.a. voor u werd geinstalleerd.
mogelijk is toen ook o.a. een meegeleverd virusprogramma geïnstalleerd, misschien een proefversie.
ik zou dat eens bij de programma's controleren en bijv., ook eens kijken bij opstarten via msconfig of daar vreemde dingen tussen staan en verder alles bij opstarten uitvinken dat u niet direct gebruikt, bijv. adobe reader, java, silverlight etc. als die ertussen staan.
als avast niet goed verwijderd is, of als u dat niet zeker weet, zou u nog eens het volgende kunnen doen: https://www.avast.com/nl-nl/uninstall-utility" target="_blank">https://www.avast.com/nl-nl/uninstall-utility
als er dan veel nog steeds niet goed werkt dan zou u kunnen scannen met de adwcleaner, en vervolgens met de gratis versie van mbam.
erna zou u nog foutcontrole (met repair) kunnen laten lopen, eventueel in veilige modus.
als u problemen met het opstarten van de laptop heeft, probeer dat dan eens in veilige modus.
nog los van e.e.a., ik zou op vakantie de "oude" laptop meenemen. wel eerst thuis een back-up maken.