Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 23-09-2016 11:37:28
Voeding & Gezondheid

Hebben alle apotheken levertijden van meerdere dagen voor bijv. insuline?

Mijn keten-apotheek heeft nauwelijks voorraden meer en gaat mijn medicatie bij de groothandel bestellen. gevolg: twee werkdagen wachten op de medicatie. heeft de groothandel ook niets op voorraad vraag ik mijn recept terug en ga shoppen bij andere apothekers die hopelijk nog wèl iets op de plank hebben liggen. de nieuwe apotheker maakt daarvan wèl een melding naar mijn huisapotheek. bestellen bij een online-apotheek of in het buitenland wordt vaak verhinderd door regelgeving.

wanneer ik een voorraadje wil aanlegen, blijkt de uitgavehoeveelheid weer gelimiteerd te zijn. ik kan momenteel brufen retard 800mg al maandenlang niet krijgen door productieproblemen. nu moet de apotheker op zijn beurt op zoek gaan naar een vervangend medicijn met dezelfde werkstof en dus het recept veranderen.

bananenkoninkrijk!