Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 25-09-2016 10:30:56
Voeding & Gezondheid

Helpt koelen of warmen bij hernia

Hallo jopiewes , 

lees hier het verschil , 

overweeg een infrarood lamp

wil je de pijn verminderen, de doorbloeding verbeteren en je bewegingsbereik vergroten, dan kun je thuis gebruik maken van een infrarood lamp. deze straalt http://www.optimalegezondheid.com/andullatietherapie-wat-het-en-voor-wie/" target="_blank">warmte diep in het weefsel, waardoor de onsteking kan verminderen en dus ook de klachten van een hernia aanzienlijk kunnen afnemen.


lekker koud

breng een pak ijs op het getroffen gebied aan om je spieren te helpen te ontspannen en  spierspasmen te verlichten. dit resulteert in een significante verlichting van de pijn . 

voor verder informatie ( tips ) klik op de rode regel .

http://www.optimalegezondheid.com/20-beste-tips-tegen-rughernia/" target="_blank">http://www.optimalegezondheid.com/20-beste-tips-tegen-rughernia/