Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-09-2016 13:47:28
Computers & Telefonie

Wat is de wettelijke bepalingen voor contract eerder opzeggen bij een profider

Hallo tinykerkum , 


de mobiele contracten bij simpel hebben een looptijd van twee jaar. vanaf het moment dat je abonnement bij simpel binnen 90 dagen verloopt is het mogelijk om je contract bij simpel te verlengen. als je het contract wil opzeggen hanteert simpel hiervoor een opzegtermijn van een maand voor het einde van het contract. het is mogelijk om je abonnement bij simpel af te kopen. je betaald dan alle resterende termijnen in een keer. als je korting hebt gekregen op de tarieven vervalt deze korting op de tarieven bij afkopen van het abonnement. simpel brengt hiervoor geen administratiekosten in rekening.

lees ook eens deze informatie door , klik op de rode regel .

http://www.bestemobieleproviders.nl/8-beste-mobiele-providers/156-het-opzeggen-verlengen-en-afkopen-van-mobiele-telefoon-contracten#simpel" target="_blank">http://www.bestemobieleproviders.nl/8-beste-mobiele-providers/156-het-opzeggen-verlengen-en-afkopen-van-mobiele-telefoon-contracten#simpel