Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donkschr
donkschr - 26-09-2016 15:54:14
Voeding & Gezondheid

Hebben alle apotheken levertijden van meerdere dagen voor bijv. insuline?

Ook ik had problemen met het verkrijgen van medicijnen (voor mijn longen). mijn eigen apotheek had maar 1 doosje. aangezien ik ruim een maand met vakantie ging had ik hier niet genoeg aan. dit heb ik aan mijn apotheek gemeld. met een paar dagen zou het medicijn weer beschikbaar zijn. toen ik weer kwam was het er nog niet. omdat ik het toch echt nodig had in mijn vakantie heeft mijn apotheek toen naar de voorraad bij andere apotheken in mijn woonplaats gekeken en er bleek ergens nog 1 doosje voorraad te zijn. dit doosje is toen thuis bezorgd. het 3e doosje werd (niet volgens afspraak) in mijn vakantie ook thuis bezorgd. ik was er natuurlijk niet, dus bleef het ongeveer een maand in de apotheek liggen. al met al heeft het met elkaar 2 weken geduurd voordat mijn apotheek dit medicijn (voor een kwartaal) kon afleveren. ben benieuwd als ik weer medicijnen moet hebben of het weer zo lang duurt. volgens mij worden er bijna geen voorraaden meer aangehouden en heeft dit alles alleen maar met geld te maken.
overigens was ik dus wel ruim op tijd met het bestellen van deze medicijnen. anderhalve week voordat ik op vakantie zou gaan.