Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 29-09-2016 18:01:32
Vakantie & Reizen

Mag een camping 3procent van de vraagprijs innen inplaats van de verkoop prijs

@marianne vd meer,

de werkelijke en beschreven verkoopprijs is bepalend en niet de vraagprijs.
de vraagprijs is het (geschatte) bedrag dat de eigenaar graag zou willen ontvangen, maar daaraan kan geen recht worden ontleend.
de campinghouder zal, naar alle waarschijnlijkheid, voet bij stuk houden.
een advies is om niet meer te betalen als de 3% over de verkoopprijs en als de camping houder meer wil dan is dit onrechtmatig, hier kunt u hem op wijzen, Ā alhoewel hij heel goed weet hoe de vork in de steel zit.

de andere kant van het verhaal is dat de campinghouder heel vervelend zou kunnen gaan doen en er mogelijk zelfs, niet bewijsbare, schade aan uw caravan onstaat of de nieuwe eigenaar wordt dwarsgezeten.
u zou zich kunnen afvragen het echt zinvol is deze eigenaar of beheerder tegen de haren in te strijken, ondanks dat u in uw recht staat.
maar de keuze ligt bij u.