Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 30-09-2016 15:27:29
Voeding & Gezondheid

Sigaretten rook via afzuigsysteem van de buren komt in ons huis in kinderkamer

Wat ik niet snap is dat u wel last heeft van de sigaretten van de buren, maar dat u geen kooklucht ruikt. als er een probleem met de afzuiger/ventilatie zou zijn moet ik meer ruiken dan alleen sigaretten. en als uw kinderkamers vergaan in de rook betekend dat de buren continu onder de afzuigkap aan het roken zijn, dit lijkt mij sterk. absoluut kan je het merken dat er in de buurt gerookt wordt, maar dat daarmee uw huis vol staat met rook?

leg sowieso het probleem eens voor bij de woningbouw. het kan altijd zijn dat er een probleem zit in de afzuiginstallatie, maar nogmaals, dan moet u ook eten ruiken. en probeer ook leestekens te gebruiken in elke zin en spaar ze niet op tot na een paar zinnen, uw verhaal is lastig te lezen.