Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Am
Amedeim - 03-10-2016 22:03:03
Huishouden & Energie

Bij verhuizing, kan ik de huur van de geiser niet opzeggen

U huurt de woning van a en u huurt de geiser van eneco? 
wie is opdrachtgever voor het plaatsen van de nieuwe geiser? ik begrijp niet zo goed hoe u contractpartij bent geworden. ik begrijp wel dat u zich altijd zo heeft gedragen omdat u kennelijk op enig moment naast huurpenningen voor de woning ook huurpenningen bent gaan betalen voor de geiser. (wat dan een verkapte huurverhoging is of is dit door de verhuurder verwerkt in de huur?)
ik zou als ik u was dit probleem ook voorleggen aan de eigenaar van de woning (uw verhuurder). u kunt de geiser nl niet meenemen want deze zit nagelvast en is door natrekking een onderdeel van de woning. 
het zal voor eneco ook een lastig verhaal worden om hun eigendomspositie over de geiser uit te oefenen, maar u kan hen wel vragen hoe ze dat willen doen. u kunt overwegen uw verhuurder dit probleem te laten oplossen u heeft immers de woning gehuurd met een geiser.