Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

TP
TPC - 30-10-2016 12:02:12
Computers & Telefonie

Telefoon met toetsenbord

Je zou in principe elk android-toestel kunnen kopen (whatsapp kun je dan gewoon installeren) en dan een los toetsenbord aan kunnen sluiten via de optie otg ("on the go", ofwel via een kabeltje aan de usb-ingang). deze functie moet dan wel op je toestel zitten, maar dat zijn tegenwoordig wel heel erg veel android-toestellen. zonder de functie otg kun je ook een bluetooth-keyboardje gebruiken (voor een tientje bij de action ;-) ).
met een modern android-toestel kun je ook via google spraakgestuurd typen, dat werkt behoorlijk goed, maar zal altijd wennen zijn, je moet ermee leren werken. 
met een android-toestel (en zo ook bij de iphone) kun je ook nog andere toetsenborden downloaden uit de store; bevalt het ene toetsenbord je niet, dan kun je een ander proberen.

e.e.a. werkt natuurlijk allemaal niet zo gemakkelijk als wanneer je een fysiek toetsenbord op je toestel hebt zitten, maar je keuze wordt wel ruimer.