Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 08-11-2016 14:45:08
Voeding & Gezondheid

Sjoemeltest bij de consumentenbond

Waar maakt u zich toch druk over. als u zich niet wilt ergeren dan maar niet naar dat station luisteren of op tv naar die reklame kijken, of zet zelf een cd of zo op. heel eenvoudig.
als u niet bij lidl wilt kopen moet u dat vooral niet doen, stel uit protest een persoonlijke boycot in. ik koop er wel en zal dat blijven doen.
wat betreft de prijzen van melk (en melkproducten) heeft u mogelijk niet het nieuws over de reden van de verhogingen bijgehouden. jumbo heeft mogelijk nog oude voorraden of nog leveringen van eerdere contracten.
verder vind ik dat uw commentaren over prijsverhogingen bij aldi wat eenzijdig want u vergelijkt niet met andere supermarkten of die ook prijsverhogingen hebben.
wat betreft de vraag: nee ik ben het beslist niet met u eens, en dit verhaal valt bij mij onder klagen en zeuren.
toch maar verder discussiƫren op het aangegeven forum? wat geduld hebben tot mensen daar reageren?