Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 09-11-2016 00:39:02
Voeding & Gezondheid

Sjoemeltest bij de consumentenbond

Wat maakt u zich druk over die consumentenbond en wat heeft u er veel kritiek op, en u bent niet eens lid ervan. de stiftung warentest is voor duitsland, dus waarom u die hier noemt?
u onderzoekt mogelijkheden om waardeoordelen te geven schrijft u, maar wie zit op die waardeoordelen van u te wachten? hoe waardevol zijn uw waardeoordelen? u wilt alles gratis en dan maar commentaar leveren en zelfs dat doen over clubs en verenigingen waar u geen cent voor betaalt en wenst te betalen, geen lid van bent en wilt zijn.
en u test, beoordeelt de kwaliteit van dit forum? misschien moet u over uzelf maar eens een waardeoordeel laten geven en over uw kwaliteit.
wat ook weer een onzin: subsidie, en verenigingen opheffen?
bij die stiftung warentest moet je een abonnement nemen voor de tests. je kunt niet een losse test kopen, althans dat lees ik nergens.
en waarom zouden wij hetzelfde "moeten" doen als die duitse stichting? ik hoef ook niet die duitse wet over je ouders verplicht verzorgen en de kosten ervan moeten betalen, ook al heb je ze je hele leven niet meegemaakt en hebben ze je nooit verzorgd. 
u kunt altijd nog naar noord-korea verhuizen.