Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 18-11-2016 01:48:41
Computers & Telefonie

Leven we nog wel in een vrij land door een betaalsysteem dat steeds meer door digitalisering & techniek samengekoppeld wordt?

In het commentaar van @jackyh staat zelfs dat de pil van drion verkrijgbaar is! dat is een hypothetische pil: die bestaat niet! ga vooral niet op dat antwoord af want dat is gel*l. dat het verkrijgbaar is. zie commentaar van @carola.83. die weet ook dat dit nonsens is, al zou iedereen dat ding wel in huis willen hebben. en ja, deze gedigitaliseerde wereld: men heeft echt geen privacy meer. zodra je maar iets op internet schrijft: het word niet vergeten, erger, je word nagegaan. en @ marimelda: men word al nagegaan over de hele wereld. als heel klein voorbeeld: heb een zeer regelmatig contact met de usa en, al kon ik het eerst niet geloven, e-mails worden zelfs gelezen en ik verzin het niet: vaak geweerd: ontvanger ontvangt het niet totdat eerst mijn personalia is nagegaan. en van de andere kant. als ik persoonlijk een mail stuur over b.v. de laatste verkiezingen en mijn gedachte daarover: het word niet ontvangen! kan dat ondervangen door een krantenartikel door te zenden, dan lukt het wel. is een spooky world waarin we nu leven en ook: waaraan we moeten leren mee om te gaan. dus eigenlijk, geen internet gebruiken, maar ja, dat is vandaag de dag onmogelijk. net zoals dit antwoord (en andere reacties): het is altijd terug te vinden.