Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 18-11-2016 12:12:43
Computers & Telefonie

Leven we nog wel in een vrij land door een betaalsysteem dat steeds meer door digitalisering & techniek samengekoppeld wordt?

het gebruik van chips is weer een ander voorbeeld bij dieren en wellicht ook binnen niet al te afzienbare tijd zal worden toegepast bij mensen. hierover zijn al video's op you tube te vinden en ik vind het al met al een beangstigend.

u bedoelt chips met enkel als doel om mensen te volgen? dat gaat niet gebeuren, om te beginnen zou dan de grondwet aangepast moeten worden.
ben benieuwd welke video u zo bang heeft gemaakt.

over een paar maanden zijn er verkiezingen.https://www.privacybarometer.nl/partij/0/index" target="_blank">https://www.privacybarometer.nl/partij/0/index zoek er een uit die het beste aansluit bij u, dat is praktischer dan doemdenkerij.