Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

youri
youri - 30-11-2016 15:23:46
Voeding & Gezondheid

Suggesties voor een goede laserkliniek

@ auroura1, helaas zit je antwoord vol met vooroordelen. ten eerste wordt er niet aan je ogen gepruts, maar wordt er een goede intake en controle gedaan door optometristen en oogartsen voor je gelaserd wordt. en de apparatuur is up-to-date en betrouwbaar.
bij mij is het nu 12 jaar geleden en mijn (ver)zicht is nog steeds 100 % en ik ben nu 50 +.ja. na je 40e heb je een leesbril nodig, maar dat heeft niets met het lazeren te maken. mijn ogen konden geen contactlenzen verdragen en een bril was niet geschikt voor mijn sport.
ik ben naar visionclinics gegaan (nu bergman-clinics) en heb uitstekende voorlichting gehad, veel controle voor, tijdens en na de behandeling. het lazeren stelt eigenlijk niet veel voor, voor je het weet is het gebeurt. en je krijgt druppels mee en een slaapbril voor de eerste dagen. 
na de behandeling kon ik gelijk goed zien.
ik ben heel erg blij dat ik het toen gedaan heb en heb er nooit spijt van gehad. er is een wereld voor mij open gegaan. en uiteindelijk ben je ook goedkoper uit.
laat het wel in nederland doen.