Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

billieboy
billieboy - 30-11-2016 16:53:09
Voeding & Gezondheid

Suggesties voor een goede laserkliniek

Hallo angelina,

ik heb in 2005 mijn ogen laten laseren bij retina in zeist. (ik besloot mijn ogen te laten laseren  nadat een collega op maandag zonder bril op het werk kwam en mij vertelde dat zij dit door retina had laten doen en daar erg enthousiast over was).  sindsdien heb ik geen bril voor veraf en dichtbij meer nodig en konden mijn lenzen en 4 brillen definitief worden opgeruimd. heerlijk!! in de uitrustkamer lag naast mij een topvoetballer. hij vertelde dat veel topsporters bij retina hun ogen hebben laten laseren. dat stelde mij gerust.
waarom  retina. zij doen mee aan de ontwikkeling van  laserapparatuur. ter vergelijking retina en 2 andere lasercentra: om praktische redenen hebben mijn 2 zonen  elders hun ogen laten laseren. wat mij opviel was dat er 1 wachtkamer is voor bezoekers, mensen die nog behandeld moeten worden en de mensen die net gelaserd zijn. bij retina ga je uitrusten in een aparte kamer waar oogdruppels en en een glaasje water staan. hun onderzoek of je in aanmerking komt voor een vorm van laseren is zeer gedegen. indertijd kwam  ongeveer 40% waaronder vooral mensen met een oogafwijking daarvoor niet in aanmerking .  wat ik achteraf een minpunt vond is dat ze  aan mij voor veel geld voedingssupplementen verkochten omdat dat volgens hen belangrijk zou zijn. sukses!!