Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
catheine - 30-11-2016 18:27:29
Voeding & Gezondheid

Suggesties voor een goede laserkliniek

Ik ben 16 jaar geleden gelaserd in istanbul bij een zeer deskundige kliniek door een vrouwelijk arts die gestudeerd had in amerika en duitsland...ze had heeele goede feedback op de site en ik had meteen vertrouwen in haar...daar ik hele slechte ogen had (-8,5) had ze mij ook gezegd dat het zou kunnen dat ik voor een tweede keer terug zou moeten en dat was gratis...ok..ik moest dan wel weer naar istanbul vliegen maar meteen een tripje er van gemaakt....inderdaad na 1,5 jaar ging ik slechter zien dus afspraak gemaakt en terug..
daar ik al bijna 50 was vertelde ze mij ook dat ik natuurlijk dan wel een bril voor dichtbij zou moeten hebben in de toekomst dus zou ze ook 1 oog niet kunnen laseren zodat dat het leesoog zou zijn....maar natuurlijk heb je op een gegeven moment toch een leesbril nodig maar geen probleem hoor.....weer perfect geholpen en pas na10jaar (dus met mijn 60) begon ik iets minder scherp te zien met lezen...dus voor dichtbij...het andere oog voor in de verte is nog steeds perfect...een en al lof voor deze kliniek in istanbul en ik had het jaren en jaren eerder moeten doen want heb nog steeds geen spijt...